Reparation af malkerobotter tilbydes

​​

Leder du efter et elektrikerfirma, der har specialiseret sig inden for landbrug og industri, og som kan varetage opgaven i forbindelse med reparation af malkerobotter for dig? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Elektrikeren Nord A/S tilbyder vi både reparation og service af malkerobotter, og vores dygtige medarbejdere står klar til at rykke ud til din adresse hele døgnet rundt.

Vi holder selv til i Vrå, men vi kører gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder som for eksempel Brønderslev og Hjørring samt resten af Nordjylland.

Vi har den rette ekspert til reparation af malkerobotter

Vi ved, at de bedste løsninger kræver de bedste fagfolk. Derfor sørger vi løbende for at efteruddanne vores medarbejdere, så de kan videreudvikle deres kompetencer inden for deres speciale. På den måde kan vi altid sikre, at vi har en ekspert inden for enhver opgave, herunder blandt andet reparation af malkerobotter.​

​Vi løser mange forskelligartede opgaver for vores landbrugskunder. Ud over reparation af malkerobotter kan vi for eksempel også være behjælpelige med:

Kontakt os for en pris på reparation eller service

Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere om vores arbejdsområder inden for landbruget, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på den reparation eller vedligeholdelse, som du har behov for? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi står klar med kompetent rådgivning og vejledning samt et uforpligtende tilbud.

Du skal bare ringe til os på telefon 98 98 10 52, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail hjoerring@elektrikerenas.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​