Ventilation fra autoriseret servicecenter

​Få en driftssikker ventilationsløsning i høj kvalitet

Leder du efter en elektriker, som har ekspertise med ventilation? Hos Elektrikeren Nord A/S er vi stolte af at være Nordjyllands eneste autoriserede SKOV A/S Servicecenter.

Vi monterer og servicerer ventilationsanlæg for private, erhverv og husdyrbrug i blandt andet Vrå, Brønderslev og Hjørring og mange andre steder. 

Med SKOV og Elektrikeren som partner får du en driftssikker løsning af højeste kvalitet, og du får en partner, der ved alt om klima- og farmmanagement. Vores erfarne medarbejdere kan omsætte denne viden til løsninger med henblik på at optimere indeklimaet, uanset om det er et hjem, en virksomhed eller en stald.

Vi står klar til at rykke ud med kort varsel

En god, regelmæssig service og holdbare reservedele er hovedingredienserne i et driftssikkert ventilationsanlæg.

Som servicecenter har vores medarbejdere hurtig adgang til reservedele, hvis der opstår en akut situation med din ventilation. Samtidig kan vi rykke ud med meget kort varsel på alle tider af døgnet.

​Vores dygtige montør kommer også gerne ud til en uforpligtende snak om optimering eller renovering af dit ventilationssystem. Vi kan endvidere levere en ny totalløsning, som passer til netop dine behov.

Hvad er ventilation?

Formålet med ventilation er at fjerne indendørs fugt og forurening, der kommer fra mennesker, dyr, overflader og processer, ved at erstatte luften med frisk luft. Ventilationen kan foregå naturligt eller mekanisk. Vores ekspertise er mekaniske ventilationsanlæg med elektrisk drevne ventilatorer.

Kontakt os for at høre mere om vores løsninger

Hvis du har brug for rådgivning eller for mere information om ventilation og priser, så ring til os på telefon 98 98 10 52, eller skriv til os på e-mail info@elektrikerenas.dk.

Derudover kan du skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Så sørger vi for at ringe dig op hurtigst muligt. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​