LED-belysning​

​Det behøver ikke koste en formue at optimere sit energiforbrug, og oftest kan vi gøre en stor forskel med få og hurtige løsninger. Et godt eksempel på dette er udskiftning af belysningen i landbrug eller industri til LED. De fleste vil opleve en besparelse på energiforbruget på 40-50 %, hvilket betyder, at besparelserne betaler for udskiftningen inden 2 år.

Da LED-rør til armaturer ovenikøbet har en levetid, der er ca. 5 gange længere end almindelige lysstofrør, synes vi hos Elektrikeren Nord, at dette er en god investering for såvel kunden som miljøet.

Læs mere om fordelene ved at skifte til LED-belysning i landbruget på SparEnergi.dk.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan du kan energioptimere ved skift til LED-belysning i dit private hjem såvel som i din virksomhed/produktion.

Har du spørgsmål?

Kunne du tænke dig at høre mere, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på enten telefon 98 98 10 52 eller e-mail info@elektrikerenas.dk.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​