Energioptimering

​Fyrer du for fuglene? Og er det længe siden, du sidst fik tjekket dit energiforbrug?

Hos Elektrikeren Nord hjælper vi med at tjekke dit energiforbrug og lægge en plan for optimering, så du kan få det optimale ud af dine elinstallationer og spare penge. Vi har specialister inden for landbrug, industri, bolig og kontor, der kan hjælpe med at finde netop den løsning, der passer til din unikke situation, og herved lave besparelser – ikke kun nu, men også i fremtiden.

Det behøver ikke koste en formue at optimere sit energiforbrug, og oftest kan vi gøre en stor forskel med få og hurtige løsninger, f.eks. ved at udskifte belysningen i landbrug eller industri til LED eller korrekt placering af de rette lyskilder i boligen med en passende lysmængde, som lyser på de rigtige tidspunkter.

En anden mulighed er at lade vores dygtige medarbejdere rådgive og installere en varmepumpe, der ofte giver 3-5 gange så meget i varmeenergi, som den bruger i el. Ved at udskifte dit ældre, energi-slugende udstyr med nyere, energibesparende løsninger, kan du spare penge på længere sigt og samtidig hjælpe miljøet ved at reducere dit CO2-udslip.

Kontakt os for yderligere informationer

Er du interesseret i at tage en snak om energioptimering, uanset om det er i boligen, på fabrikken eller i stalden, så ring til os på telefon 98 98 10 52, eller skriv til os på e-mail info@elektrikerenas.dk. Derudover kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på siden, så sørger vi for at ringe dig op så hurtigt som muligt.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​