​CTS – central tilstandskontrol og styring

​Et CTS-anlæg anvendes til at styre og regulere bygningers varme- og ventilationsanlæg, så de fungerer optimalt med det mindst mulige energiforbrug. Anlægget er opbygget af en hovedcentral og undercentraler, der er sammenkoblet i et netværk. Alle dele kan programmeres til at håndtere specifikke styringsopgaver baseret på de input, de får fra tilkoblede komponenter såsom temperaturmålere, energimålere, adgangskontrol, lysstyring (Dali og KNX).

Eksempelvis kan vejrdata sendes rundt mellem de intelligente enheder, hvorved disse kan optimere styringen af indeklimaet i de enkelte lokaler i forhold til udeklimaet og dermed opnå en energibesparelse. Man kan også anvende et kalenderprogram, der bestemmer, hvornår udelyset skal være i drift, og hvornår der skal være varme og/eller ventilation i de enkelte lokaler m.v.

Hos Elektrikeren Nord tilbyder vi alt, der skal til for at få dit CTS-anlæg op at køre, fra programmering af styreprogram, installation af kommunikationsnet mellem komponenter til montering og servicering af det færdige anlæg.

Kontakt os for at få rådgivning angående CTS-anlæggets muligheder for energioptimering – og dermed besparelser i forbindelse med driftsomkostninger.

Den energibesparelse, der kan opnås, vil afhænge meget af anlæggets størrelse og anvendelse, men typisk vil muligheden for en god besparelse være til stede, og investeringen vil derved hurtigt være indtjent, ofte er tilbagebetalingstiden på ganske få år.

​Kontakt os og få et skræddersyet tilbud

Vil du gerne høre mere om CTS-anlæg, så ring til os på telefon 98 98 10 52, eller skriv til os på e-mail info@elektrikerenas.dk. Derudover kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på siden, så sørger vi for at ringe dig op så hurtigt som muligt.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​