​Vi tilbyder professionelle løsninger til industrien

​​Industriproduktion er i dag baseret på højt specialiserede, automatiske anlæg. Medarbejderne hos Elektrikeren Nord A/S har den faglige kompetence samt praktisk erfaring med arbejdet inden for den industrielle sektor. Vi udfører og servicerer elinstallationer inden for avancerede produktionsanlæg såvel som traditionelle el-tekniske installationer i stor skala, foderstofanlæg, biogasproduktion, akvakultur, autoværksteder, fabriksbygninger samt fødevareproduktion – for blot at nævne nogle af vores kompetenceområder. 

Vi rådgiver og bistår omkring nybygning, energioptimering af maskinanlæg samt belysning, renovering og ikke mindst dagligt vedligeholdelse og udfører ligeledes brandsikring efter nyeste gældende regler.

​Akvakultur

Hos Elektrikeren Nord er vi meget stolte af vores bidrag til det første landbaserede lakseopdræt i Danmark – Danish Salmon i Hirtshals.

Vi var med som samarbejdspartner under hele processen – fra støbningen af den første tank til smolt og flytning af laks fra tank til tank – til rensning af spildevand og nedkøling af vandet i tankene til den endelige slagtning.

Projektet bygger på en helt ny og ukendt produktionsform, som har krævet kreativitet og opfindsomhed fra vores side – og ikke mindst samarbejde mellem alle involverede parter. Et samarbejde, der har fungeret så godt, at vi nu er i gang med en ny, stor udvidelse.

For os har det været en spændende og lærerig proces, hvor projektet udviklede sig fra forsøg og idéplan til et endeligt produktionsapparat, hvor vi var med som både rådgiver og projektudvikler og stod for selve den praktiske udførelse.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​