​Professionel montering af ladestandere tilbydes

​Lad din elbil op hjemme med egen ladeboks

Har du en elbil, og kunne du godt tænke dig, at kunne oplade den hjemme? Hvis ja, så er vi de helt rigtige at kontakte. Hos Elektrikeren Nord A/S tilbyder vi professionel hjælp til montering af ladestandere til både private- og erhvervskunder.

Vi er beliggende i Vrå, men vi kører gerne ud til kunder i Vendsyssel, Aalborg og omegn for at hjælpe med montering af landestandere. Så hvis du skal ud og investere i ny ladeboks, og derfor mangler hjælp til monteringen, så tøv endelig ikke med at kontakte os.


​Vi samarbejder med bl.a. Monta om opsætning af standere til både private og erhverv. 

Lad en autoriseret elektriker klare montering for dig

Du bør altid lade en autoriseret elektriker stå for monteringen af din ladeboks, og hos Elektrikeren A/S er vi altid klar til at hjælpe. Vores elektriker har mange års erfaring inden for faget, og du kan derfor altid regne med et resultat i højeste kvalitet.

Vælger du lade os stå for monteringen af din nye ladestander, får du en samarbejdspartner, som tilbyder kompetent rådgivning og vejledning. Derved vil du altid få en løsning, som bedst muligt passer til dine behov og ønsker.

Vi ligger stor vægt på energioptimering, så vi selvfølgelig også sørge for, at give dig en løsning med størst mulige energibesparelse.

Kontakt os og hør mere om montering af ladestandere her

Hvis du gerne vil høre mere om montering af ladestandere, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du skal endelig også kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud og en pris på montering af ladestander hjemme hos dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​