Vil du med på holdet?

​Vi leder efter flere glade og engagerede medarbejdere, der har lyst til at indgå i et velfungerende team, hvor der er højt til loftet i det daglige arbejde.

Elektrikeren Nord A/S snart 30 år været en stabil elektrikervirksomhed. Vores base er i Vrå, tæt på motorvejen, hvorfra vi servicerer kunder i hele Jylland. Vi ønsker at være mere end blot en leverandør - vi vil være en ordentlig og professionel samarbejdspartner.

Elektrikeren Nord har 65 kvalificerede og engagerede medarbejdere. Firmaet har en sund økonomi og arbejder struktureret og ambitiøst med at udvikle virksomheden. Aktuelt med fokus på den grønne omstilling. 

Derfor arbejder vi også meget indenfor

  • ​Energi
  • ​Forsyning
  • ​Landbrug
  • Byggeri
  • ​Industri

Derudover har vi også en god serviceafdeling, som tager sig af det løbende arbejde blandt private og erhverv.

Vi er inde i en rigtig fin udvikling og søger i den forbindelse flere faglærte elektrikere og montører som kan hjælpe os med at komme i mål med vores projekter indenfor især energi- og forsyningssektoren.

Vi er en arbejdsplads med god teamånd og gode kolleger, som gerne vil bidrage til den gode udvikling i den grønne omstilling. Vores personaleforening holder løbende arrangementer, der styrker sammenholdet mellem kollegerne. Vi tilbyder løn og forhold, der matcher markedsniveauet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf. 98 98 10 52 eller sende en mail til info@elektrikerenas.dk


Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger på job@elektrikerenas.dk

Vil du være lærling hos os?

​​Som lærling hos os, sørger vi for den rette oplæring, så du får det bedste afsæt fremover.

Vi er eksperter i biogas, ventilation, landbrug og opbygning af produktionsfaciliteter. Derudover har vi også byggeri og servicering af private og erhverv på daglig basis. Det sikrer, at du får en bred erfaring med dig, når du har været hos os.

I oktober 2023 blev vi hos Elektrikeren Nord hædret med prisen for Årets Læreplads hos EUC Nord. Dette gjorde vi blandt andet på grund af vores bevidste lærlingestrategi og vores fortsatte fokus på at give vores lærlinge de bedste forudsætninger undervejs i læreperioden.

Vi samarbejder både med TECH College og EUC Nord omkring uddannelse af fremtidens elektrikere.

Kontakt os og hør mere på 9898 1052 eller på info@elektrikerenas.dk


Du er også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. 

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​