Akvakultur​

​​Forstand på det avancerede

Driver du et opdræt af slagtefisk og er derfor indehaver af et kompliceret akvakultur-anlæg, har vi den nødvendige viden og erfaring, når det kommer til reparation og vedligeholdelse af vandbaserede elinstallationer. Vi er tilknyttet elinstallatør på et af de største akvakulturanlæg i Nordjylland. Hvis du skal have etableret et fiskeopdræt, uanset om det er et RAS-anlæg, dambrug, havbrug eller opdræt af tang og skaldyr hjælper vi med at installere elinstallationer.

Overlad det til os

Der er meget at holde styr på, når man enten har eller overvejer at anskaffe sig et akvakulturanlæg. Du skal blandt andet have en passende og stabil forsyning med oxygen ved hjælp af pumper for at sikre fiskenes velfærd, vækst og overlevelse. Vi er eksperter inden for reparation og vedligeholdelse af pumperne på akvakultur-anlæg, og vi kan garantere, at vi vil gøre vores til at jeres fisk får de bedste forudsætninger. Det er vigtigt konstant at være opmærksom på fiskevelfærden. Opretholdelse af de rigtige oxygenniveauer er vigtigt for fiskenes immunsystem og giver en stabil produktion og økonomiske fordele for dig.

​Hjælper 24/7/365

Vi ved, at tid er meget dyrebar, når der opstår problemer i forbindelse med dit akvakultur-anlæg. Derfor kan vi rykke ud med meget kort varsel på alle tider af døgnet, så du er sikret så få tab som muligt, hvis et nedbrud skulle ske. Vi går op i at være en pålidelig samarbejdspartner, som du kan regne med.

Kontakt os og hør mere

Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål om akvakultur-anlæg eller har brug for rådgivning. Ring til os på 98 98 10 52 eller skriv på info@elektrikerenas.dk.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​