Kontor og bolig​

​Uanset om du skal bygge nyt, bygge til eller bygge om, så er det vigtigt at vælge de rigtige og mest praktiske løsninger til dit hjem eller kontor.

Hos Elektrikeren Nord ved vi alt om vedvarende energiløsninger, varmepumper, intelligent styring, sikring, belysning, klimastyring og meget mere. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dig og din familie.

Vi er leveringsdygtige i alt fra Wiser smarthome og centrale støvsugeranlæg til belysning og hvidevarer – og vi har en bred erfaring, som kan komme dig til gode, når du står over for vigtige beslutninger vedrørende dit husbyggeri.

Vores erfarne medarbejdere står klar med alt fra idé til gennemførelse, og vi er altid klar på at tænke i nye og smartere baner, så vi sammen kan gøre dine elinstallationer sjovere, nemmere og kønnere.

Intelligente el-installationer

​Hos Elektrikeren Nord følger vi med tiden, så udover almindelig el-installation udfører vi også nye smart home-installationer eller hjælper dig med at ombygge det eksisterende til et Smart Home.

Wiser smart home-systemer dækker enhver type bolig – lige meget om det gælder lejligheder, rækkehuse, villaer eller sommerhuse. Vores medarbejdere er uddannede til at hjælpe dig med at skabe et nemmere og mere komfortable hjem, med mulighed for at spare på energiforbruget.

Kvalitets- og indretningsmæssigt behøver du heller ikke at gå på kompromis, da denne løsninger passer i de velkendte LK FUGA®-kontakter, som findes i de fleste hjem.

Wiser Smart Home-system kan tilpasses dine specifikke behov, og systemet kan løbende udbygges og justeres, i takt med at dine behov ændrer sig.

En Smart Home-installation kan programmeres til at styre belysning, varme, ventilation og el-apparater efter dine behov, og den har indbygget mange funktioner til sikring af personer og bygninger – såsom alarmering ved røg- og gasudslip, vandlækage og indbrud. Med dette system kan du både spare på energien og gøre hverdagen lidt nemmere.

Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder, der findes inden for Smart Homes.

Hvidevarer

​Hos Elektrikeren Nord har vi stor erfaring med levering og montering af hvidevarer. Vi hjælper med anskaffelse og installation af nye hvidevarer, og vores samarbejdspartnere reparerer gerne på de hvidevarer, du har, hvis der er en fejl. Skal hvidevarende kasseres, tager vi dem selvfølgelig med og afskaffer den for dig på en miljørigtig måde.

Vi samarbejder med markedets største hvidevareleverandør, og vi kan derfor altid tilbyde netop de hvidevarer, som matcher dine behov og ønsker til kvalitet, pris, levetid og design.

Belysning

Vi hjælper dig med at vælge den rette belysning og det rigtige lysniveau til din bolig eller dit kontor. Lamper skal både give den ønskede effekt og belysning – men de skal også være smukke at se på, og her kan vi rådgive dig omkring den rette dekorative belysning til din bolig.

Vi er også eksperter i indbygget belysning, som er et populært valg til store lokaler og kontorlandskaber, da man på den måde undgår, at armaturerne hænger i vejen og samler støv. Og så giver det en behagelig, diskret belysning, som egner sig godt til arbejdsområder. Den samme behagelig belysning kan vi hjælpe dig med at opnå med indirekte belysning eller lysdæmpere, som gør det muligt at regulere lysstyrken efter behov.

Kontakt os og indhent et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på enten telefon 98 98 10 52 eller e-mail info@elektrikerenas.dk.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​