​Vedligeholdelse af foderanlæg udføres med stor erfaring

Hos Elektrikeren Nord A/S har vi stor erfaring med reparation og vedligeholdelse af de komplicerede installationer, som foderanlæg i landbruget er. Vores kunder har mange forskellige foderanlæg – lige fra de små i hobbylandbruget til de store anlæg i den fuldt automatiserede landbrugsproduktion.

Som en del af vores service har vi udviklet en simpel, brugervenlig og driftssikker tørfoderstyrring med fokus på tilgængelighed af reservedele. Skulle der opstå en fejl, har vores medarbejdere i langt de fleste tilfælde allerede reservedelene med som standard i bilen. Dette betyder, at du som kunde kan være sikker på at få foderanlægget i gang igen hurtigst muligt – til glæde for både dig og din besætning.

Vi udfører renovering og vedligeholdelse af foderstyringer af enhver størrelse i hele Jylland, fortrinsvis i Vendsyssel. 

Vi har praktisk erfaring med alle slags foderanlæg

Vi har praktisk erfaring med mange forskellige mærker inden for foderanlæg, og derfor kan vi hjælpe stort set alle landbrug, hvis de kommer ud i driftsproblemer. Vi kan skaffe reservedele, så vi også kan reparere selv de ældre modeller.

Som landbrugets foretrukne partner ved vi, at det er et stort problem, hvis et foderanlæg til dyrene går i stykker. Derfor står vi til rådighed 24 timer i døgnet, så vi kan rykke ud og reparere foderanlægget så hurtigt som muligt, så du igen er sikret en gnidningsfri produktion.

​Kontakt os for reparation eller vedligeholdelse af foderanlæg

Du er velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag, hvis vi skal hjælpe dig med reparation eller vedligeholdelse af foderanlæg, hvis du skulle have spørgsmål om foderanlæg eller energioptimering, eller hvis du bare har brug for rådgivning.

Ring til os på telefon 98 98 10 52 eller skriv til os på e-mail info@elektrikerenas.dk. Derudover kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på siden, så sørger vi for at ringe dig op så hurtigt som muligt.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​