​El-installation til landbrug, industri og private

​Hos Elektrikeren Nord A/S står vi klar til at hjælpe dig med lige netop din el-installation. Vi har mange års erfaring som el-installatør, og vi er specialister inden for el-service til landbruget og industrien, men har også dygtige folk der løser opgaver for private, som f.eks. renovering, smart home og datainstallationer.

Vi har kunder i hele Jylland og kører ud fra Vrå til blandt andet Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg og resten af Nordjylland.

4 fordele ved at vælge vores firma

  1. Vi ved, at forskellige brancher har forskellige krav til deres elektriske installationer. Derfor sørger vi for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dine behov, og selve arbejdet bliver udført af en dygtig medarbejder, der er ekspert inden for sit felt.
  2. Vi sørger altid for at holde os opdateret omkring nye teknikker og metoder, ligesom vi også sørger for løbende at efteruddanne vores medarbejdere og videreudbygge deres kompetencer.
  3. Når du har brug for hjælp til en el-installation, får du ikke bare en leverandør, når du vælger os. Du får en samarbejdspartner, der tilbyder kompetent rådgivning og vejledning ud fra dine behov, så du kan få den mest optimale løsning.
  4. Vi har fokus på energioptimering, og vi bestræber os derfor på at give dig den bedste løsning, der samtidig resulterer i den størst mulige energibesparelse.

Hvad koster en ny el-installation?

​Hvor meget en ny el-installation koster, afhænger af række forskellige faktorer. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken type installation der er tale om, og hvor omfattende den er. Vi garanterer dig dog for, at vi løser opgaven med fokus på at levere den højeste kvalitet til en billig pris, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget du skal betale.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en el-installation, kan vi kontaktes på enten telefon 98 98 10 52 eller e-mail info@elektrikerenas.dk.

Vi tilbyder også energioptimering og reparation af biogasanlæg.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​