Biogas

Fra start til slut

Hvorfor skal jeg vælge biogas? Et biogasanlæg er med til at mindske udledningen af metan fra husdyrgødning. Derved belaster husdyrproduktionen mindre på miljøet. Samtidig giver biogasanlæggene et bedre udbytte i forhold til gødningsprodukter, fordi planterne bedre kan optage de næringsstoffer, som er i gødningen. Det giver en ren win-win for os og for miljøet.

Hvis du står og skal have etableret et biogasanlæg, er vi hos Elektrikeren Nord A/S klar til at hjælpe med at få installeret anlægget, så det fungerer så sikkert og gnidningsfrit som muligt. Vi er med fra start til slut – fra idé til optimering, opstart og aflevering direkte til kunden. Vi tilbyder service og opbygning af biogasanlæg i Danmark og Norden. 

Derudover har vi også de nødvendige samarbejdspartnere, så vi kan bistå opførelsen af biogasanlæg. Vores samarbejdspartner Automation Lab laver automatisk styring til biogasanlæg. Det giver os som elektrikere mere viden og fingerfornemmelse for, hvordan vi skal løse jeres samlede udfordringer fremover.

Reparation af komplicerede anlæg

Netop på grund af biogassens miljøvenlighed, bliver der flere og flere biogasanlæg i Danmark. Vi reparerer og servicerer nogle af de største biogasanlæg i Danmark, som omdanner gylle til at dække tusindvis af danskeres energibrug – en af de mest CO2-miljøvenlige former for energi.

​For at gøre processen endnu mere miljøvenlig, har vi hos Elektrikeren Nord været med til at opbygge et system til pumpeledning inden for biogas. Her pumpes gylle fra gård til samlingstank og videre til biogasanlægget for efterfølgende at blive pumpet tilbage til gården i afgasset tilstand. Denne proces eliminerer behovet for brændstof til transport i lastbiler.

Eksperter i biogas

​Biogasanlæggene har omfattende og komplicerede elinstallationer, og vi har erfaringen og den praktiske viden om, hvordan man håndterer og vedligeholder dem. Derfor bliver vi også ofte benyttet som reparatører på disse anlæg..

Kontakt os

​Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig. Det kan være, du overvejer at få etableret et biogasanlæg og efterspørger rådgivning, eller måske står du i forvejen med biogasanlæg, som vi skal hjælpe dig med. Ring til os på 98 98 10 52 eller skriv på info@elektrikerenas.dk.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.