​Varmepumper

​Hos Elektrikeren Nord A/S, i samarbejde med vores samarbejdspartnere, hjælper vi gerne med rådgivning om og installation af varmepumper – både i det private og i den industrielle sektor.

En varmepumpe er en effektiv måde at give økonomien såvel som miljøet en håndsrækning, da den ofte giver 3-5 gange så meget i varmeenergi, som den bruger i el.

Med rådgivning fra vores medarbejdere hjælper vi dig med at finde netop den model, som passer til dine behov i forhold til rummets størrelse, støjniveau og design. Ved at udskifte dit ældre, energislugende udstyr med nyere, energibesparende løsninger, kan du spare penge på længere sigt og samtidig hjælpe miljøet ved at reducere dit CO2-udslip

Kontakt os og få et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på enten telefon 98 98 10 52 eller e-mail hjoerring@elektrikerenas.dk.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​