​Vi tilbyder professionelle løsninger til landbruget

​Landbrug har gennem tiden, og er stadig, et af Danmarks vigtigste erhverv. Som en af områdets førende elektrikere inden for dette felt har vores medarbejdere hos Elektrikeren Nord stor erfaring og kompetence til at håndtere alt fra ventilation, foderstyringer, renovering og nybygning af staldinstallation, alarmanlæg, gylleanlæg, til akutte opstået fejl og fejlfinding på de elektriske installationer inden for landbruget.

Som en del af vores service har vi udviklet en simpel, brugervenlig og driftssikker tørfoderstyrring med fokus på tilgængelighed af reservedele. Skulle der opstå en fejl, har vores medarbejdere i langt de fleste tilfælde allerede reservedelene med som standard i bilen. Dette betyder, at du som kunde kan være sikker på at få foderanlægget i gang igen hurtigst muligt – til glæde for både dig og din besætning.

Som SKOV Service Center kan vi i Elektrikeren Nord desuden tilbyde alt inden for totalløsninger af SKOV klima- og produktionsovervågning.

Kontakt os for yderligere informationer

Har du brug for en elektriker, som kender til alle landbrugets aspekter, der kan rådgive og bistå omkring energioptimering, renovering eller nybygning til din produktion, så kontakt Elektrikeren Nord A/S på 98 98 10 52 eller skriv på info@elektrikerenas.dk.

Derudover kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på siden, så sørger vi for at ringe dig op så hurtigt som muligt.

Bliv kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Kan du ikke lide kontaktformularer?​

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til info@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Frilandsvej 5-7, 9760 Vrå

Telefon: + 4598981052

E-mail: info@elektrikerenas.dk

Persondatapolitik

CVR: 26991536​