OM Elektrikeren Nord

En seriøs og pålidelig samarbejdspartner

Elektrikeren Nord i Vrå, i daglig tale Elektrikeren, har eksisteret i over 20 år. Gennem alle årene har vi været landbrugets foretrukne elektriker, ligesom vi har været en moderne, seriøs og velkvalificeret samarbejdspartner for erhverv og private i store dele af Nordjylland.

Generationsskifte

Elektrikeren Nord ledes i dag af den unge elinstallatør Jens Hjelm Kristensen, der har store ambitioner for firmaet. Der skal endnu mere fart på udviklingen i den virksomhed, han har været en del af siden 2012, og som han nu står som indehaver af. Han er ansvarlig for over 15 engagerede el-montører, og han tager også gerne selv ud og hjælper kunder med deres elinstallationer på alle tider af døgnet.

Hjælper døgnet rundt

Hos Elektrikeren Nord er det en hovedprioritet, at kunderne skal kunne få fat på os døgnet rundt. Når det gælder dyr eller store fabriksanlæg, er det vigtigt, at tingene kører uanset tidspunkt på døgnet, og derfor er det vigtigt for os at understrege, at vi altid står til rådighed for vores kunder.

En samarbejdspartner

Hos Elektrikeren Nord får du mere end bare en leverandør – du får en samarbejdspartner, som forstår dine behov og ønsker. Vi har fokus på både rådgivning og udførelse, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi sætter en ære i at levere det bedste stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris, og i at give vores kunder ærlig og kompetent rådgivning.

Fast kundekreds

Vi har gennem årene fået opbygget en fast kundekreds af tilfredse kunder, som altid henvender sig til os, når de løber ind i problemer med deres installationer eller anlæg. Kundekredsen omfatter det meste af Nordjylland fra Skagen i nord til Løgstør og Hobro i syd. Men vi har altid plads til flere, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig.

Blive kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til hjoerring@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.