El-installation til landbrug, industri og private

Hos Elektrikeren Nord A/S står vi klar til at hjælpe dig med lige netop din el-installation. Vi har mange års erfaring som el-installatør, og vi er specialister inden for el-service til landbruget og industrien, men vi løser også opgaver for private, der for eksempel er i gang med renovering af deres hus.

Vi holder selv til i Vrå, hvorfra vi kører ud til kunder i Brønderslev, Vendsyssel og andre omkringliggende områder samt hele det øvrige Nordjylland.

4 fordele ved at vælge vores firma

  1. Vi ved, at forskellige brancher har forskellige krav til deres elektriske installationer. Derfor sørger vi for at sætte os grundigt ind i din virksomhed og dine behov, og selve arbejdet bliver udført af en dygtig medarbejder, der er ekspert inden for sit felt.
  2. Vi sørger altid for at holde os opdateret omkring nye teknikker og metoder, ligesom vi også sørger for løbende at efteruddanne vores medarbejdere og videreudbygge deres kompetencer.
  3. Når du har brug for hjælp til en el-installation, får du ikke bare en leverandør, når du vælger os. Du får en samarbejdspartner, der tilbyder kompetent rådgivning og vejledning ud fra dine behov, så du kan få den mest optimale løsning.
  4. Vi har fokus på energioptimering, og vi bestræber os derfor på at give dig den bedste løsning, der samtidig resulterer i den størst mulige energibesparelse.
Få hjælp til el-installation til landbrug i Vrå, Vendsyssel og Brønderslev
Få hjælp til el-installation til landbrug i Vrå og Brønderslev

Hvad koster en ny el-installation?

Hvor meget en ny el-installation koster afhænger af række forskellige faktorer. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken type installation der er tale om, og hvor omfattende den er. Vi garanterer dig dog for, at vi løser opgaven med fokus på at levere den højeste kvalitet til en billig pris, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget du skal betale.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en el-installation, kan vi kontaktes på enten telefon 98 98 10 52 eller e-mail hjoerring@elektrikerenas.dk.

Blive kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til hjoerring@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.