Industri

Industriproduktion er i dag baseret på højt specialiserede, automatiske anlæg. Medarbejderne hos Elektrikeren Nord A/S omgås dagligt avancerede produktionsanlæg såvel som traditionelle el-tekniske installation i stor skala, såsom foderstofanlæg, biogasproduktion, aquakultur og landbrug.

Vi rådgiver og bistår omkring nybygning, renovering og ikke mindst dagligt vedligeholdelse.

Desuden er energioptimering af såvel maskinanlæg og belysning en af vores kompetencer.

Aquakultur

Hos Elektrikeren Nord er vi meget stolte af vores bidrag til det første landbaserede lakseopdræt i Danmark – Danish Salmon i Hirtshals.

Vi var med som samarbejdspartner under hele processen – fra støbningen af den første tank til smolt og flytning af laks fra tank til tank – til rensning af spildevand og nedkøling af vandet i tankene til den endelige slagtning.

Projektet bygger på en helt ny og ukendt produktionsform, som har krævet kreativitet og opfindsomhed fra vores side – og ikke mindst samarbejde mellem alle involverede parter.
For os har det været en spændende og lærerig proces, hvor projektet udviklede sig fra forsøg og idéplan til et endeligt produktionsapparat, hvor vi var med som både rådgiver og projektudvikler og stod for selve den praktiske udførelse.

Blive kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til hjoerring@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.