Vedligeholdelse af foderanlæg udføres med stor erfaring

Hos Elektrikeren Nord A/S har vi stor erfaring med reparation og vedligeholdelse af de komplicerede installationer, som foderanlæg i landbruget er. Vores kunder har mange forskellige foderanlæg – lige fra de små i hobbylandbruget til de store anlæg i den fuldt automatiserede landbrugsproduktion.

Vi udfører renovering og vedligeholdelse af foderanlæg af enhver størrelse for kunder i Vrå, Brønderslev, Vendsyssel og resten af Nordjylland.

Vi har praktisk erfaring med alle slags foderanlæg

Vi har praktisk erfaring med mange forskellige slags mærker inden for foderanlæg, og derfor kan vi hjælpe stort set alle landbrug, hvis de kommer ud i driftsproblemer. Vi kan skaffe reservedele, så vi også kan reparere selv de ældre modeller. Vi udfører reparationer på både:

  • Fyldeanlæg
  • Fasefodringsanlæg
  • Portionsfodringsanlæg.
Få hjælp til reparation af malkerobotter af en erfaren elektriker i Vrå, Vendsyssel og Brønderslev
Få hjælp til reparation af malkerobotter af en erfaren elektriker i Vrå, Vendsyssel og Brønderslev

Reparation af foderautomat døgnet rundt

Som landbrugets foretrukne partner ved vi, at det er et stort problem, hvis et foderanlæg til dyrene går i stykker. Derfor står vi til rådighed 24 timer i døgnet, så vi kan rykke ud og reparere foderanlægget så hurtigt som muligt, så du igen er sikret en gnidningsfri produktion.

Kontakt os for reparation eller vedligeholdelse af foderanlæg

Du er velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag, hvis vi skal hjælpe dig med reparation eller vedligeholdelse af foderanlæg, hvis du skulle have spørgsmål om foderanlæg eller energioptimering, eller hvis du bare har brug for rådgivning.

Ring til os på telefon 98 98 10 52 eller skriv til os på e-mail hjoerring@elektrikerenas.dk. Derudover kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på siden, så sørger vi for at ringe dig op så hurtigt som muligt.

Vi har kunder i hele Nordjylland, fra Skagen i nord til Løgstør og Hobro i syd, hvor vi er behjælpelige med alt fra reparation af malkerobotter til en almindelig el-installation.

Blive kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 2 arbejdsdage.

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til hjoerring@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.