Biogas

Reparation af komplicerede anlæg

Vi reparerer og servicerer nogle af de største biogasanlæg i Danmark, som omdanner gylle til at dække tusindvis af danskeres energibrug – en af de mest CO2-miljøvenlige former for energi. For at gøre processen endnu mere miljøvenlig, har vi hos Elektrikeren Nord været med til at opbygge et system til puppeledning inden for biogas. Her pumpes gylle fra gård til samlingstank og videre til biogasanlægget for efterfølgende at blive pumpet tilbage til gården i afgasset tilstand. Denne proces eliminerer behovet for brændstof til transport i lastbiler.

Biogasanlæggene har omfattende og komplicerede elinstallationer, og vi har erfaringen og den praktiske viden om, hvordan man håndterer og vedligeholder dem.

Fra start til slut

Hvis du står og skal have etableret et biogasanlæg, hjælper vi med at få installeret anlægget, så det fungerer så sikkert og gnidningsfrit som muligt. Vi er med fra start til slut – fra idé til optimering, opstart og aflevering direkte til kunden.

Eksperter i biogas

Netop på grund af biogassens miljøvenlighed, bliver der flere og flere biogasanlæg i Danmark. Vi servicerer nogle af de største af slagsen. Vi bliver ofte benyttet som reparatører på disse anlæg, fordi vi har den nødvendige ”know-how” og praktiske erfaring med arbejdet med biogasanlæg.

Kontakt os

Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig. Det kan være, du overvejer at få etableret et biogasanlæg og efterspørger rådgivning, eller måske står du i forvejen med biogasanlæg, som vi skal hjælpe dig med. Ring til os på 98 98 10 52 eller skriv på info@elektrikerenas.dk.

Blive kontaktet hurtigt

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Kan du ikke lide kontaktformularer?
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 98 98 10 52 eller sende os en e-mail til hjoerring@elektrikerenas.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.