Foderanlæg

Erfaring sikrer godt resultat

Hos Elektrikeren Nord har vi stor erfaring med reparation og vedligeholdelse af de komplicerede installationer, som foderanlæg i landbruget er. Vores kunder har mange forskellige foderanlæg – lige fra de små i hobbylandbruget til de store anlæg i den fuldt automatiserede landbrugsproduktion.

Alle slags foderanlæg

Vi har praktisk erfaring med mange forskellige slags mærker inden for foderanlæg, og derfor kan vi hjælpe stort set alle landbrug, hvis de kommer ud i driftsproblemer. Vi kan skaffe reservedele, så vi også kan reparere selv de ældre modeller. Vi udfører reparationer på både fyldeanlæg, fasefordringsanlæg og portionsfodringsanlæg.

Vi står klar

Reparation døgnet rundt

Som landbrugets foretrukne partner ved vi, at det er et stort problem, hvis et foderanlæg til dyrene går i stykker. Derfor står vi til rådighed 24 timer i døgnet, så vi kan rykke ud og reparere foderanlægget så hurtigt som muligt, så du igen er sikret en gnidningsfri produktion.

Kontakt os

Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål om foderanlæg eller energioptimering, eller hvis du bare har brug for rådgivning. Ring til os på 98 98 10 52 eller skriv på info@elektrikerenas.dk. Vi har kunder i hele Nordjylland, fra Skagen i nord til Løgstør og Hobro i syd.

Brug for vejledning?

Har du spørgsmål til en ydelse, så kan vi ringe dig op hurtigst muligt.