Landbrug

Landbrugets foretrukne partner

Vi har i over 20 år hjulpet landmænd i Nordjylland med deres elektriske installationer, og det har gjort os til en af landbrugets foretrukne samarbejdspartnere. Vi sørger altid for at holde os opdateret på udviklinger inden for branchen, så vi kan tilbyde dig de nyeste og mest optimale løsninger, som samtidig imødekommer de mange regler og krav omkring produktion og miljø, som der stilles til de danske landmænd.

Vi kan hjælpe med reparationer af…

  • Malkerobotter
  • Foderanlæg
  • Ventilationsanlæg
  • Gylleanlæg

Service og vedligeholdelse

Selv om du har den bedste elinstallation, har den brug for jævnlig service og vedligeholdelse i en moderne landbrugsdrift. Den daglige belastning fra dyr og maskiner medfører slid og i værste tilfælde skader, som kan føre til brand. Vi tilbyder jævnlige serviceeftersyn. Med vores store erfaring og kendskab til landbruget ved vi, hvad vi skal kigge efter. 

 

Vi har erfaringen

Energioptimering

Som landmand har du mange forskellige elinstallationer, og du kan spare penge ved at tænke i samlede løsninger. Vi kan tilbyde energioptimering, hvor vi gennemgår alle dine elinstallationer med henblik på at få nedsat dit strømforbrug. Der kan være mange penge at spare ved for eksempelvis udskiftninger af dine anlæg.

Tjek på kravene

Der bliver stillet mange krav til landmænd i forhold til hygiejne for at undgå sygdomsudbredelse og smittefare. Vi er helt opdaterede og har fuldstændig tjek på alle reglerne, og vi tilbyder gerne råd og vejledning i forbindelse med optimering af dine installationer, så de lever op til alle hygiejnereglerne.

Kontakt os

Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål om langbrugsinstallationer, eller hvis du bare har brug for rådgivning. Ring til os på 98 98 10 52 eller skriv på info@elektrikerenas.dk. Vi har kunder i hele Nordjylland, og vi står klar til at rykke ud 24 timer i døgnet.

Brug for vejledning?

Har du spørgsmål til en ydelse, så kan vi ringe dig op hurtigst muligt.