Biogas

Reparation af komplicerede anlæg

Vi reparerer og servicerer nogle af de største biogasanlæg i Danmark, som omdanner gylle til at dække tusindvis af danskeres energibrug – en af de mest CO2-miljøvenlige former for energi. Biogasanlæggene har omfattende og komplicerede elinstallationer, og vi har erfaringen og den praktiske viden omkring, hvordan man håndterer og vedligeholder dem.

Fra start til slut

Hvis du står og skal have etableret et biogasanlæg, hjælper vi med at få installeret anlægget, så det fungerer så sikkert og gnidningsfrit som muligt. Vi er med fra start til slut – fra idé til optimering, opstart og aflevering direkte til kunden.

Eksperter i biogas

Netop på grund af biogassens miljøvenlighed, bliver der flere og flere biogasanlæg i Danmark. Vi servicerer nogle af de største af slagsen. Vi bliver ofte benyttet som reparatører på disse anlæg, fordi vi har den nødvendige ”know-how” og praktiske erfaring med arbejdet med biogasanlæg.

Rutinemæssige serviceeftersyn

Når man har med komplicerede installationer at gøre, som dem biogasanlæg indeholder, er det vigtigt ofte at få løbet installationerne igennem for at sikre, at alt fungerer, som det skal. På den måde kommer du eventuelle nedbrud i forkøbet og styrer uden om sikkerhedsrisiciene. Vi tilbyder jævnlige serviceeftersyn. Med vores store erfaring og kendskab til biogas ved vi, hvad vi skal kigge efter. 

Kontakt os

Kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig. Det kan være, du overvejer at få etableret et biogasanlæg og efterspørger rådgivning, eller måske står du i forvejen med biogasanlæg, som vi skal hjælpe dig med. Ring til os på 98 98 10 52 eller skriv på info@elektrikerenas.dk. Vi har kunder i hele Nordjylland, og vi står klar til at rykke ud 24 timer i døgnet.

Brug for vejledning?

Har du spørgsmål til en ydelse, så kan vi ringe dig op hurtigst muligt.